Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allen

"Äktenskapet är det enda krig där man sover med fienden. "

Allen, Woody




Prosa av anita VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-17 13:54



Bookmark and Share


  nalltuss
Ja, och ändå hade Woody Allen en mycket yngre tjej. Kanske man skulle rekrytera inom äldreomsorgen i stället
2013-05-20

  Federico Romano
Den var skarp!!
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP