Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor tallrik med frukt!

 

Ja livet det kan ta sina vändningar
men jag är som jag är alltid lugn.

Jag höjer aldrig min röst, ger tröst.
För jag bär på en sanning, om livet!

Livet ska levas fullt ut, ibland blir
det fel! Men försöker man aldrig!

Så kan man inte skörda frukten
av det som livet bär fram . . .

En stor tallrik med frukt!

Dan

 



Fri vers av DanSan
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-02-28 20:44



Bookmark and Share


  Josi
Hej Dan! Åh vad jag tycker dina beskrivningar är bra! Keep up, jag läser hela tiden...

Kram, Josi
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan