Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja! Matlagning gillar ju jag, hehehe! Dan




Tuppen i grytan (2)

 
 

Nä nu ska det upp till bevis
står här bredvid denna
fläckade spis, tuppen ligger
i grytan kokar så skönt
dill och buljong, gommens sång
Dräglar förtjust, smackar av lust
denna tupp ska nog ner slinka
med potatis och en flaska rött
skrattar så förstrött
kok bara kok
jag vill ha DIG

 



Fri vers av DanSan
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-02-28 21:59



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Haha, du kan verkligen få det att vattnas.
En text i stil med de gamla medeltida munkarnas frossardikter- med sitt tilltal till den snart uppätna maten, förnöjt, närapå hånfullt. Ljuvligt!
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan