Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rap, det var ju riktigt gott! Dan


Tupp, slut! (3)

 
 

Sitter här tänker som så, denna tupp
slank ner med hull och hår (fjädrar)
ja smaskig var den, men
utan vinet hade den
varit ett minne
blott

 



Fri vers av DanSan
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-02-28 22:09



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Låter galet gott!
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan