Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock n Roll

 
 
 
Nu ska marken jämnas nu ska vi gå på vattnet
Högmod lågmod dödsmod allt är så förändrat
pennan på pappret här finns det fart och tjusning
men kom närmare så mycket närmare
jag vill ju bara väl, har hjärtat på
rätta stället kom i vals, kom
bara kom. Rock n roll
Whole night away
so stay, in my
arms, whole
night and
whole the
day
Stay baby
stay
stanna upp
tänk efter
för jag
finns ju
ej alltid
här
 




Fri vers av DanSan
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-02-28 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan