Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I helande vatten

 



I helande vatten

*
Jesus han går på vattnet
jag simmar där bredvid
med hoppet färdas jag
framåt i rum och tid
*
Dan

 




Fri vers av DanSan
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-03-01 11:07



Bookmark and Share


  DanSan
Tack till Tessan för komentaren!
Har ändrat det nu!
MVH Dan Cederholm
2006-03-01

  Tessan84
enkel, kort och väldigt tankfull...
personligen hade jag nog kastat om orden lite och skrivit "i rum och tid" istället för då blir det ett vacker rim som flyter bra..
2006-03-01

  Last Word Spoken
Väldigt skönt och vackert.

Ska själv ta ett helande bad strax,
och betalla räkningen till "vattenfall",
för helandet.

Tar gärna ett dopp i samma vatten
som dig om det är gratis, kan inte ha
två "vatten leverantörs räkningar"..:)
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan