Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssens blodiga smak

 



Kyssens blodiga smak

*
Läppar mot läppar
tunga möter tunga
marken börjar gunga
*
nafsar biter så lätt
allt känns bara rätt
mun mot mun
*
passion åtrå romans
känslor som svallar
står upp men faller
*
I längtan efter mer
känner att jag svävar
vill bara ha mer
*
Dan

 




Fri vers av DanSan
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-03-01 12:24



Bookmark and Share


    NoMi F
Härligt så som det
känns men så vackert poetiskt skrivet
Fint
2006-03-01

  Lindansaren
Dessa underbara kyssar! Man blir uppslukad. Av texten.
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan