Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår


Talar

Fader

vår himmel

jag talar till dig nu

i renaste kärlek

till dig

du är

min himmel

min moder

jord

ja

du är

min jord

och jag känner  

att marken rämnar

under våra fötter

när fåglarna

flyger 

i din blåa himmel

i gräset som växer

i hav och land

i fjärilar som flyger

jag kan se

det ljusa

men även 

det mörka i livet

skapade av andra

skapade av mig

mina sprickor

i

din jord

försöker laga

som jag alltid gjort

det som är trasigt i mig

inte falla så djupt

jag vill och tror

på dig

jag ser solen

jag vill stiga uppåt nu

mot himmelen och solen

för jag ska låta mitt

ansikte lysa

för dig

in i

himmelriket

ja

in i 

paradiset

här på vår 

jord

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-01 11:33



Bookmark and Share


  ULJO
Så fulländat skrivet
2016-04-05

  Lars Hedlin
Vackert
2016-04-01

  M:tin
Så fint!!!!!!
2016-04-01

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP