Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord? II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vänder på dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ältar dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fram och tillbaka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad betyder du?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag tror att jag vet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vet jag det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men då ändrar du betydelsen av dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Då får du en ny mening?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En helt ny innebörd?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-01 10:17



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Stark
2013-06-02

    ej medlem längre
I mystisk relation
ständigt skiftande
2013-06-02

  Lars Hedlin
Mycket starkt i känslan!
2013-06-01

  Federico Romano
Bra & lite läskigt..
2013-06-01

    ej medlem längre
skickat.
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP