Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skal

Skal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skala av

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

efter lager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag ser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inuti en människa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bor en själ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

din själ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en själ att älska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-04 18:32



Bookmark and Share


  Flicis VIP
En konstnärlig text, med känsla och mystik och i slutet. En känsla av en själv.
2013-06-05

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-06-05

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-06-05

    Birgersdotter VIP
ja skala av .se och visa din själ
2013-06-04

  M:tin
Så fint!!!
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP