Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det?

 

Du gör det

uttrycker det

viskar det

nära 

det jag vill säga

visst vill jag

följa

visst vill jag

följa mitt hjärta

men gör jag det?

när osynliga gränser hindrar

jag känner dina

du känner mina

vad vill vi

i det?

jag vet att jag vill känna

det jag känner

jag vill uttrycka det

det jag känner

men det går inte

jag älskar så mycket

men orden har stannat här

kanske för att aldrig mer

jag känner det djupt

ja så mycket mer

men det finns

liksom inga ord

som kan beskriva det

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-06 20:02



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärd läsning
2013-06-08

  Lars Hedlin
En bra dikt som gillas!
2013-06-07

    ej medlem längre
Det var fina och tänkvärda ord.
2013-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid lätt med beskrivningar...
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP