Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIA SACRA

 

 




VIA SACRA

*
Dagar kommer, åren gick
timmar försvann, ögonblick jag fick
sekundvisaren på klockan
blev mig till last
livet sprang iväg för mig
jag tappade den röda tråden
på livets stig
*
På livets stig, gick sakta fram
genom törne
och på vass makadamm
livet accelererade
ju äldre jag blev
allt gick fortare
ju större sår jag upp rev
ett sårat inre
ett upprivet sinne
känslan försvann
i blodspår på vass makadamm
VIA SACRA
fast i ett helt
annat land
*
Dan

 




Fri vers av DanSan
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-03-02 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan