Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglar i taket och annat skit

Jag ser änglar i taket
och jag döper om dom varje kväll
för jag har ingen koll på vem som är vem
ändå är dom stilla

sedan..

önskar jag att deras vingar kunde falla ner
så jag kunde stå med öppna händer och tacka,
så jag kunde vara som dom

(så jag kunde flyga iväg).







Fri vers av syster pion
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-03-02 21:10



Bookmark and Share


  Propella
Huuur har jag kunnat missa denna?!

"Jag ser änglar i taket
och jag döper om dom varje kväll
för jag har ingen koll på vem som är vem
ändå är dom stilla"

Jisses. Så vackert att jag nästan inte kan andas.
2006-05-29

  Den_döda_poeten
MKt bra jooffi =)
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

syster pion