Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade mormor...


Förgät

Sommarängar blomstrar i mig

blåklockor

prästkragar

hundkex

midsommarblomster

smörblommor

rödklöver

förgätmigej 

är blommor du lärde mig

och aldrig

aldrig glömmer jag dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-27 09:32



Bookmark and Share


  aol
så vackert skaldat här, så fint minne,
2013-07-08

  Hanna Mari Wallin
Underbar! dina ord tar en med till en behaglig plats
2013-07-03

  Stjärnöga
Midsommardrömmar
ljuva minnen blommor
kärleken man aldrig
glömmer..
lever också i mig
underbart vacker :)
2013-07-01

  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-06-27

    ej medlem längre
Vemodiga ord men ändå så fyllda med glädje och tacksamhet.
2013-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt doftande minnen...
2013-06-27

  ULJO
Så fint med sådana minnen
2013-06-27

  Lars Hedlin
VAckra fina minne!
2013-06-27

  Rise Little One
Din mormor finns alltid i dina ljuva tankar :)
2013-06-27

  Maj-Lis VIP
Fint minne du har
2013-06-27

  Tabac VIP
Fin och väldoftande läsning.
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP