Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2013


Minnet av den du ser



Jag älskar nu bara minnet av dig,

det blekta, disande glimmet,

där vi gömde oss i skogen

av våra tänkta, osagda ord.


Det lever på härinne i bröstet 

fast tystnaden färdas i eoner

och bygger murar

på stora vägen mellan dig och mig.


Jag älskar nu bara doften av dig,

ditt leende, din varma mun

som blossade i vår blomma

likt galaxer som föddes och dog.


Från den långt borta och knappt sedda tiden,

där du ännu går mot mig

och älskar minnet

av den du ser.




Fri vers av Arowana
Läst 493 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-06-28 14:17



Bookmark and Share


    vallmofrö
Vacker skrivet och beskrivet!
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana