Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leker...


Likt hånglande lemurer



Polära figurer
Ljuset och Skräcken
ritar galna krumelurer
mellan vägens räcken

sensuella tecken
i gummisvart puder
blanka blir däcken
då åtrån ljuder

förälskade filurer
drar älskogstrecken
likt hånglande lemurer
Ängeln å Näcken




Fri vers av Ord
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-03-03 16:17



Bookmark and Share


    n.
åh åh sån ljuuuv liten en.

du verkar vara en lustig kille :D

word!
2006-03-12

  Propella
*jublar* Du kan det här! Underbar!!!!!!
2006-03-04

  kärleksbarn
gaaaah vilken härlig melodi!
hånglande lemurer?
det var oxå en syn...:D
2006-03-03

  Jessi
En trevlig och lekfull fullträff!
2006-03-03

  Daniel_78 VIP
mer sånt här Ord mer sånt här!
2006-03-03

  Dan Linder
tokig, kul och skön på samma gång. Ser dig läsa den med barnbandspelaren i handen. Rokk on!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord