Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blir stel


du tycker det känns fel
när jag
ja när jag blir stel
men du
för min egen del
känns det bra
jag hittar inga fel

Jag älskar dig…




Fri vers av Tobbe
Läst 660 gånger
Publicerad 2006-03-04 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe