Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni med tjugo fingrar



sorgsliten, halv och vilsen
speglas jag i ytan
då hon kommer mig till mötes

resandes ur djupet
drar hon havet med sig
i håret
lugnt och vackert naket
sluter vi älskogs konturer
kring skärvors eggar
ett ögonblick av helhet
harmoni med tjugo fingrar
i mjukt farväl sluts spegeln
när hon sjunker åter

sorgsliten, halv och vilsen
i doft av kvinnohår
med smak av Blend från kyssar

du var inte min
att bli eller vara
Kärlek bjöd dig
att visa mitt värde

om saker varit annorlunda




Fri vers av Ord
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-03-04 19:51



Bookmark and Share


  yoyyo
Nu har jag läst här på
din sida ett tag
och jag vill bara äta upp dina ord
2006-05-12

  sol
vilken ordlek du har här
fantastisk rubrik!
jag slutar vid

"med smak av Blend från kyssar"
guud.. vilken text
*love*
2006-03-12

  carmie
Början är fin men jag otycker om den här strofen
"du var inte min
att bli eller vara
Kärlek bjöd dig
att visa mitt värde" i kombination till den här:
"om saker varit annorlunda"

Men bara i kombination till den undre, i sin ensamhet och till den övriga dikten är den fin, fin, fin (:

Du får en fyra för allt annat är myspys och väldigt bra!
2006-03-10

  Propella
Ooooo det är ljuvlighet och allt vackert som kan rymmas och så mer därtill. Din absolut vackraste hittills. Wow.
2006-03-06

  Ensamma mamman
Oooo!! Den här tycker jag om, massor!

Och kanske speciellt:

resandes ur djupet
drar hon havet med sig
i håret
lugnt och vackert naket
sluter vi älskogs konturer
kring skärvors eggar

Hur sagolikt som helst, drar havet med sig i håret!! Underbart, framkallar bilder..

Gillar sorgsliten, halv och vilsen.. Gillar hela paketet, kan inte komma med några andra synpunkter..!!! Tack du! :-) *mmm* ;-)
2006-03-04

  Ola Rydberg
gillar denna skarpt
härlig poesi
och slutet är
kanon
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord