Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Bara en beröring av dig

Tänk om du kunde ta dig tid i morgon att beröra mig bara en stund.
Vi är ju själva och då kan du väl bara se mig som jag är .

Bara ta en dusch tillsammans och bara vara nära varandra du och jag.

Jag vill ge dig massor av beröring .
Ge dig smek på din snopp och du smeker mig.

Vi har massor av tid tillsammans .
Kanske vi fikar eller äter en god mat.

Låta fantasin flöda och passionen glöda.






Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP