Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lyssnar på musiken och texten när jag är ledsen och mår dåligt.http://www.youtube.com Manowar - Master of the Wind


Master of the wind

I tystnaden i mörkret, när alla sover gott,
bor jag Inside A Dream, Ringa din ande.
som ett segel Calls The Wind, Hear The Angels Sing
Far Beyond The Sun, över västra Sky.
Nå i mörkret, Hitta en Silver Line.
Med en röst viskar jag, ett ljus i natten.
Vi bär alla våra drömmar på ett enda ljusstråle blunda, titta in i drömmen. Winds Of Change Will Winds Of Fortune Bring. Fly Away Till en regnbåge i skyn, är guld i slutet för oss alla att hitta. Där vägen börjar, om en annan kommer att sluta. Här Four Winds vet vem som kommer gå sönder och som kommer att böja, alla vara befälhavaren på vind. Falling Stars Nu Light My Way. Mitt liv som stod på vinden. Clouds Above, moln under. Höga uppför drömmar inom. När vinden fyller skyn, kommer molnen rör Bortsett, och det blir The Road To All våra drömmar. Och för någon dag som svider, två bättre dagar det medför. Ingenting är så illa som det verkar. blunda, titta in i drömmen. Winds Of Change Will Winds Of Fortune Bring. Fly bort till en regnbåge i skyn , Guld är i slutet för oss alla att hitta. Där vägen börjar, om en annan kommer att sluta. Här Four Winds vet vem som kommer gå sönder och som kommer att böja, Alla vill vara herre över vinden.





Fri vers av anita VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-08 15:26



Bookmark and Share


  nalltuss
Det här påminner mig om Niloe's engelska språk-kurs från 1961 där man kunde köpa böcker som hade engelska och svenska ord blandat i pedagogiskt syfte. Dom kan man finna på loppis nu.
Hur som helst så får jag en härlig rymd-känsla av den här dikten
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP