Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett tipps av min gode vän Jörgen Holmqvist


Ide

Om man planterar

vårdar och står fast

vid en ide

 ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 Kan den växa

och med din omsorg

och kärlek

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 Mogna

och bli

till något stort.

 ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 Kärlek växer inte på träd

men

ödmjukhet växer i hjärtat.

 ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Så kärlek måste du

förtjäna

genom att dela med dig

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

av din

 ödmjukhet

 ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 Då skapas

ideer

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

äv ren

kärlek.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-16 20:06



Bookmark and Share


  Maria T
Det lönar sig att
plantera och vårda
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP