Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå?

Mina ord

är mina

inte dina

men blir det?

dina

ja mina

blir dina

till slut 

ändå




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-22 00:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2013-08-24

  Rozsi.kovacs

Fyndigt
2013-08-22

  Lars Hedlin
Bra skapat!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP