Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar I

Änglar

talar

mitt språk

kärlekens språk

viskar i höstens vindar

blåser kärlekens ande

fyller livets bägare

att andas liv är

att älska

att älska är livet

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-24 08:12



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Ömt vackert
2013-08-25

  Lars Hedlin
Ömt
2013-08-25

    Dan Myrbeck
Underbart fin!
2013-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt, fint och kärleksfullt...
2013-08-24

  Rozsi.kovacs

så vackert den Ängla sång
2013-08-24

  Angela Bohlin VIP
Mycket fint skrivet
2013-08-24

  Bibbi VIP
Amen!
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP