Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord IIII

Ord ristas in

dolda som inskriptioner

tyngda av det vilande

inom tankar

Vet du

hur du upptar min rymd?

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-30 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vacker
2013-08-31

  peter markurth
fint
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP