Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord V

Ord är

mjuka toner

viskar det mjuka

hjärtan slår

runt runt

Vet du hur din röst talar i min själ? 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-31 09:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätta fint!
2013-09-02

  ULJO
Härlig känsla här
2013-08-31

    ADI Nehlin
berör..fint
2013-08-31

  peter markurth
fint
2013-08-31

    ej medlem längre
så vacker!
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP