Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marspromenad

dröjande vinter
längtade vår
knoppar sväller
under skare

solen värmer
vandrarens kind
ser i skogsbrynet
kontur av en hind
och spåren efter en hare




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-03-08 07:07



Bookmark and Share


    Mejja
Så vacker, så flytande.
Om vårens längtan att komma när

Språket och rytmen så mjuk i denna din text!
2006-03-09

  Myself
låter som en härlig promenad.
2006-03-08

  Per Rydberg
Jag riktigt känner promenaden både i armar och ben och köldbett i huden. Mina bilder hämtar jag härifrån ett snörikt och omfamnande Hälsingland. Tack för promenaden.
2006-03-08

    Bodil Sandberg
Vilken underbar promenad du har fångat här....
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP