Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken?

Stanna

kvar 

så stanna hos mig

för alltid

alltid du

som du alltid gör

inuti mig

inuti

kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-20 16:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
när man hittat kärleken vill man ha den kvar
2013-09-24

  Lars Hedlin
VArma vackra kärleken!
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP