Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord VI

Mina ord

finns kvar

när mina lungor tystnat

när mitt hjärta slutat slå

minns då

mina ögon

mina tysta vingar

min själ

mina händer som vill dig väl

känn då

hur jag är nära

så länge du andas

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-21 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-12-22

  ULJO
Fint fångat
2013-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackra ord som stannar kvar...
2013-12-21

  Anya VIP
Jaa vi är alla förgängliga. fint om kärlek över gränsen.
2013-12-21

    ej medlem längre
Fin kärleksförklaring !!!
2013-12-21

  M:tin
Vacker och sorglig!!!
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP