Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag?

 

Vingslag

 

kom

 

nu

 

för

 

jag behöver er

 

jag behöver er

 

så mycket

 

nu

 

för

 

jag ger

men får?

 

men vet

 

jag klarar mig

 

ändå

 

alltid

 

i n s e r

 

ler

inuti

 

ja

jag vet

 

min kärlek är stor

 

och jag klarar

 

allt

 

för  jag har ju alltid

 

er

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-28 12:12



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skriftat om vänskapen som alltid finns där
2013-09-28

    Ken Cassel
Klart att du har, Nina :))
Du har oss

Massor av kramar..
2013-09-28

  Lars Hedlin
Känslan av närvaro i värme!
2013-09-28

  M M Mannheim VIP
Ja! Mycket bra.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP