Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en minnets labyrint




nu när kvällen stiger in
tag mig med till dig
låt regnet stanna där ute

i en vila i mig och dig
med jukeboxens sång
som spelar vår melodi

nu när natten har vunnit över dagen
och reglerna vänder blad

men vart tog vi vägen
när skuggan föll över tiden
nu när längtan har slagit sig ned
i den smala biten av mig

så andas orden ur din mun
och se stjärnhimlen strålar igen
klarare nu i en kaskad av rymdens färg

se hur mina tårar faller mot dina spår
i en minnets labyrint där stegen viker
mot den gryende dagen





Fri vers av kath
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-03-09 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath