Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett bräckligt rum



kryper undan
väger orden på våg
fyller tomrum
och öronmärker tiden

i ett bräckligt rum
där orden kallar
vilande under en yta

i ett möte
jag passerat på övertid

vänder om
förgör striden inom
följer sången

den som föds i sekunden
när vansinnet möter sitt motstånd
och lyckan åter får sin form




Fri vers av kath
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-03-09 17:05



Bookmark and Share


  stannar kvar
...att vända huvudet och känna vinden mot sin kind... mycket fint skrivet...
2006-03-10

  rebecca d VIP
vänder om
förgör striden inom
följer sången

den som föds i sekunden
när vansinnet möter sitt motstånd
och lyckan åter får sin form


sången som föds när vi låter den,,, längst ner...när vansinnet bjuds stop
2006-03-09

    Bodil Sandberg
Det kallar jag lyrik...och lyrisk blir jag...
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath