Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ?

 

Dina ord

talar i mina 

rymden pulserar i ådror

blodet talar 

mörka ögon glimmar

stjärnhimlen

du och jag

två mjuka änglar

förlorade i en rymd?

virvelvinden

hör

din själ

känner

du

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 1123 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-10-08 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sammanflutit, vackert målat.
2013-10-15

  prinscess VIP
så vacker
grattis till läsvärdsutmärkelsen
2013-10-15

  Maj-Lis VIP
Så vackert
2013-10-15

    Birgersdotter VIP
Jättevackert
2013-10-15

    J. Herward
Impression, imponerande, inverkan, träffande, påverkan-befrielse.
2013-10-15

  ULJO
Otroligt bra skrivet
2013-10-14

  Peter Stjerngrim VIP
''Hästnebulosan'' eller Stjärnornas vagga som bilden föreställer
är en väl avvägd fond till dessa dina ord ...
2013-10-12

    maija tuori

Otroligt...så himla vackert.
2013-10-10

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta jättefina!
2013-10-10

  Quasimodo
Ger en fin och skön bild för det stora universum som våra själar befinner sig i.
2013-10-10

  Lars Hedlin
Ömt och längtandes i tonen!
2013-10-09

  Anna*
Intensivt och vackert! Det finns något rejält i den här texten som jag tycker mycket om. Applåderar
2013-10-09

    ADI Nehlin
så fint
2013-10-09

  Eliza-69
Verkligen fin
2013-10-08

  Katinka VIP
Tycker mycket om denna dikt. Känslan.
2013-10-08

  Sofhia Wirström
gillar denna
fina rader

2013-10-08

    ej medlem längre
mycket fin!!!
2013-10-08

  PPQ
gillar du blir bara bättre och bättre
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP