Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela

Hela

min själ

du

sväva

i rymdhjärta

sväva

i ljus

sväva

i klingande klanger

helar

min själ

där

änglar ser

och änglar hör

ni är så vackra 

i min själ

se

rymdljus

inom

berör min själ

jag

jag älskar er

hör

hör

jag

jag viskar

ja

ja jag älskar er

änglar av ljus

av kärlek

hela

hela mig

hel

hela mig

nu

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2013-10-12

  M M Mannheim VIP
Vackert!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP