Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han äskar

Gyllene guld

himlastrålar

universum hör

hon vet 

havet har en ande

jorden en själ

hennes

som en viskande ton

levande

hör vågornas sång

i hjärtats ton

han lenar ytan

i djupet beröringen

hans varma känslor gnistrar

hon ber i händer i ögon

han ser

henne

ser det hon önskar se

hon känner det 

i vaggande vindars mjukhet

lindar henne i en kokong

där viskande gåtor förenar dem

lyckans andar sjunger

havets vågor bryter

kärleken i en

blodets puls

han och hon

han älskar henne

stum

i ett andetag av kärlek

där allt hon önskar är liv

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-12 11:06



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vacker poesi! Med den dikten höjer du poesin till höjder där stor poesi hör hemma!
2013-10-12

    ej medlem längre
Så underbart vacker!!
Tack!
2013-10-12

    ej medlem längre
ljuvlig!
2013-10-12

  Lars Hedlin
Stark och fin
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP