Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylla?

Han fyller mitt liv

han fyller mitt liv med tomhet

men jag behöver inte det

jag behöver något annat?

något man kan känna?

något man vill känna?

jag vill känna det

som andra känner?

det som alla vill ha?

och önskar

jag vill vara den för någon?

någon som vet hur man gör det?

någon som älskar

någon som jag älskar

någon som älskar mig

jag vill fylla mitt liv med glädje

lycka harmoni

jag vill fylla mitt liv med kärlek

kärlek inuti




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-12 13:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text med saknad i undertonen. Kärlek är en svår nöt att knäcka.
2013-10-13

  Lars Hedlin
En text som innehåller mycket känslor och liv!
2013-10-12

  Kim VIP
Alla vill nog inte ha exakt detsamma, men det man vet man vill ha får man förmodligen själv vara med att förverkliga! Det är ingen annan som gör det åt en, tro mig!
2013-10-12

    ej medlem längre
Å en så vacker känslosam text!
Du fyller mig med empati
Tack!
Zafiro*
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP