Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


En stund av beröring

Dagen då du kom på besök, för en kopp kaffe var guld värt för mig.
Att se dig igen var både roligt och kul.

Vi satt pratade och kramades och pussades.
Jag tog chansen att göra det skönt för dig.

Du var så skön att få slicka dig igen.
Dina beröringar på mig över allt gjorde mig så kåt och våt.

Jag förstår inte att vi dras tillvarandra.
Det är som ett magnetfält.

Passionen flödade och vi med det.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-14 07:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och fint!
2013-10-15

  aol
härligt så fint skriftat om en skön stund,
2013-10-14

  aol

2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP