Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kyss på kinden

 

 

En liten kyss på kinden

det är ju inte så mycket

kanske

en liten kyss på kinden

 

men jag kommer aldrig att glömma den

aldrig

det vet jag

 

aldrig glömma den




Fri vers av Albert
Läst 663 gånger
Publicerad 2006-03-10 14:09



Bookmark and Share


  Cris
Inte jag heller Aldrig...den finns gömd.
ååh...en dikt ,,jag sparar
2006-03-14

    Tekla
Den sådana man spar, för alltid.... ;-)
2006-03-12

  Jessica Ebbesson
Visa beröringar minns man för alltid. Fin liten dikt!
2006-03-10

  marianela
Nä, sånt ska man inte glömma. Fint skrivet.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert