Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamma tårar

Ensam i natten
med tårar och ord som snurrar allt vildare i mitt huvud
en förtvivlan och en sorg

ord hjälper inte när allt är ett kaos
ord försöker men når inte fram
där ilska och besvikelse bor
orden vill försöka
ilskan vill inte se

att vara naiv och tanklös är lätt
att efterklokt veta är bara en förbannelse
När hjärtat gjort sitt val och sedan
bara får en kalldusch
då gör det ont
när man äntligen efter så lång tid
vågat släppa någon nära nog
att kanske.. ja kanske
våga känna något igen
då slår den grymma fällan av misstro och misstag igen
hånande
sårande

misstro
ilska
arga ord

vanmakt
och ensamma tårar
och ute i natten fortsätter resten av världen som inget har hänt....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-20 03:13



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
starkt berörande, går rakt in i själen.
2013-10-20

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Försöker mig på lite konstruktiv kritik (finns det något svårare än det?): För mig känns texten som prosa och innehållet angeläget. För att gripa tag i mig mer skulle _jag_ behövt antingen att du använt färre ord (där orden som saknas skapar en tvetydighet) eller fler ord (t ex inskjutna satser genom vilka man bara anar konturerna av en livsberättelse). Du har definitivt något att berätta
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP