Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn

Älskade

Vila din hand i min

du vet att jag är din

mina tankar som far

binder mina vid dina djupa

ravinen talar i djupet där

dina är så underbara vackra

låt min tunga smeka din själ

ta dig upp till himmelen

och tillbaka

himmelriket är här i min famn

det är där vi älskar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-30 11:13



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så bedårande att läsa
2013-10-30

  M:tin
Va fin!
2013-10-30

  Eliza-69
jättefin
2013-10-30

    ej medlem längre
ljuvlig!
2013-10-30

  Lars Hedlin
Helt underbart fin! ;)
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP