Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle

Jag skulle kunna bli det

det skulle jag

jag skulle kunna säga det

det skulle jag 

jag skulle kunna göra det

det skulle jag

du skulle kunna säga göra visa det

det skulle du

kunna

och vi skulle kunna göra det tillsammans

och det skulle vara underbart

 det skulle det 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-30 11:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underbara
upprepningar
!
2013-10-30

  Maj-Lis VIP
Så fint
2013-10-30

  Lars Hedlin
;) Bra och varmt!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP