Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt


Gör?

 

 

vad gör man 

då orden slutat tala

då drömmar inte syns

och allt är mörkt

vad gör man då

skriver poesi

i sin fantasi

finner man

det djupa

djupet inuti

innersta drömmar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-30 23:37



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Så sant! När orden slutat tala blir det poesi.....
2013-10-31

  Lars Hedlin
Så sant!
2013-10-31

  Anya VIP
Att ta till poesi när orden slutat tala...så härligt!
2013-10-31

  queenia
det djupa är ibland det viktigaste. Tack! <3
2013-10-31

  KYREUS of Sweden
...och det är


MYCKET;


(mycket nog för många,
sägs det)
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP