Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre resa med ospecificerad biljett

Man vill så mycket
så gärna

man förväntas
av många
som egentligen
inte har ett skit att säga till om

insikterna
kunskaper
att känna att det man vill
det man gör
är för sin egen skull
våga säga NEJ
våga vägra

slut på att vara duktig
falla in i ledet
inte vara så besvärlig

tänk om gräset är grönare...
i vår egen själ
när vi landar
i en trygghet vi skapar för den vi är
innerst inne?
När vi slutar försöka fylla alla tillgjorda
onaturliga normer
som bara binder oss i en stress och vansinnes-jakt
på lycka och acceptans
för gud nåde den som vågar sticka ut eller säga sanningar.. det är bara få förunnat...

resans mål.. känner bara din själ
du kommer inte veta att du är framme
förrän du åkt flera varv..
och mellanlandat i dig själv

där i dig själv
är gräset grönast
när du står i en egen trygghet
på egna ben
först då.. kan du gå någon till mötes
med ett strå mellan tänderna...




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-01 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP