Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten var så vacker då

 

Han ristade

på himmelen

mitt namn

 

så att jag

kunde se

hans kärlek

 

hur mycket

han älskade

 

mitt jag

vaknade

inom

 

min rymd

som rymde

oss båda

 

natten var så vacker då

 

änglarna log

precis som vi

älskade

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-01 14:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbartvackert
2013-11-03

  Lars Hedlin
Helt underbart fin!
2013-11-02

  Eliza-69
Åh så vacker <3
2013-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin kärleksdikt med stor känsla!
2013-11-01

    ej medlem längre
fin!
2013-11-01

    Dan Myrbeck
Tjusigt vacker!
2013-11-01

  Nina Nightwish
Underbar text!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP