Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Du förstår

gravstenar är så tysta grå

döden bara är så

kall

i de tysta

den talar inte inte då

stegen man tar

närmare det grå

känns knastrande 

ser gulnande och bruna löv

mot den gröna mattan

liv fyller tårarna med saknad

livet som tar slut

efteråt är vi bara ljuset?

som en gravlyktas brinnande sken?

men ändå mer levande

jag känner det inuti

döden bara är så

närvarande

i det tysta

för döden

den talar inte

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-02 09:32



Bookmark and Share


  ULJO
Dina ord berör och döden blir inte lika skrämmande längre
2013-11-05

  Peter Stjerngrim VIP
Döden för mig
är blott en avslutning
på ett liv inför
någonting nytt som tar
sin början där
det gamla tar slut ...

2013-11-03

  Lars Hedlin
En bra förmedlad dikt!
2013-11-02

    ej medlem längre
vi dör inte..
lägger oss till vila..
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP