Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag

drömmer

en dröm

du

du finns där

vid vattnet

spegelblankt

omgiven

av skogens väsen

fåglarnas sång

kluckande åror

fuktig luft

i tidig morgontimma

jag och ett fiskespö

som ler

nyförälskat

du med ditt

två älskande själar

i en båt

dina söta kyssar

njuter av sommarens ljuvlighet

natthimmelen är så vacker som du

säger du i dina ögons djup

jag läser dina tankar 

som du läser mina

jag drömmer

en dröm

en dröm

som är sann

som är en del 

av mitt liv

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-02 14:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar stämning och harmoni i din fina dikt...
2013-11-03

    ej medlem längre
Som en mjuk smekning är dina ord här.
2013-11-03

    ADI Nehlin
vackert och mjukt
2013-11-02

    ej medlem längre
den är så fin!
denna
skriven med
kärlekens
penna..
2013-11-02

  M:tin
Så vacker dröm!
2013-11-02

  Lars Hedlin
Helt underbart fint och ömt skrivet! ;)
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP