Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig närvaro



Sakta närmar vi oss varandra
min egen död och jag.
Avståndet är respektfullt
jag har inte bråttom

Kanske möts vi
innan midnatt
spanar du redan
runt hörnet

Trettio år till
vill jag nog
om klara tanken
utan smärtor bor

Kommer du tidigare
till plågad kropp och själ
ser jag dig
som en som vill mig väl

Än ser jag dig inte komma
din ankomststund vet bara du
din levande frånvaros sanning
är dock dödlig närvaro nu




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-02 18:03



Bookmark and Share


    Lillemor
Tänkvärt o intressant att få ta del av dina tankar inför det som ska drabbas oss alla.

2013-11-10

  Vind
Vältänkt välskriven existensialism
2013-11-03

  Lärling
Mycket fint och tänkvärt.
2013-11-02

  aol
ja döden är hela tiden vår skugga, klokt fint skaldat fine poetvän,
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP