Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn

 

Somna i min famn älskade

gör det bara

för att du vill det

blunda mjukt

känn

min själ vaggar dig in

i de vackraste av drömmar

hon gör det

för att hon älskar dig

sådär mjukt som bara änglar gör




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-03 08:46



Bookmark and Share


  M:tin
Mysig dikt!!!!!!
2016-05-11

  ULJO
Kärleksfullt och vackert
2013-11-05

  issac.a.m
Vackert..
2013-11-04

  Lena Själsöga Keijser
det
är

vackert vandra i dina
smyckeord

tack
finavackra
2013-11-03

  M:tin
Gillar!
2013-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt...
2013-11-03

  Lars Hedlin
Ömt underbart!
2013-11-03

  M M Mannheim VIP
Vackert!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP