Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.................. en replik på hans westlunds dikt \"bluestankar\" .........


ur saxofoners rus




och i det leendet
vänder livet sitt ansikte
mot den stundande tiden

där marken bär vår saknad
i en kärlek outgrundlig
svepande natt o dag

över rymdens oändlighet
med toner ur saxofoners rus

en blues




Fri vers av kath
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-03-12 10:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är en riktig liten goding....och jag äääälskar saxofon...
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath