Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De


De

De

hon

berör

strängar

de naknas 

hon rör

deras hjärtan

i ord

kallar dem

hon är den

som älskar

det nakna

i ord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-07 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert berörande o ja de bilder
dina ord ger...bra
2013-11-09

    ADI Nehlin
vackert
2013-11-08

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-11-08

  annacecilia
Tycker om!
2013-11-07

  Lena Själsöga Keijser
tycker om denna
samt bilden vilka orden dina målar
2013-11-07

    Birgersdotter VIP
...förmåga att lyssna på det osagda
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP