Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön (Haiku)

Snön är tom

fylld av intet i det

ändå av ömhet

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-07 21:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mjuka kristaller
2013-11-10

  ULJO
bra tänkt
2013-11-08

  Lars Hedlin
Bra där;)
2013-11-08

  Lena Själsöga Keijser
snö...intet ...allt
du väcker bilder genom detta smycke

tack
2013-11-07

    Birgersdotter VIP
...och mängder av glittrande snökristaller
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP